O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

Ђорђе Јовичић

        Зовем се Ђорђе Јовичић, а другари ме понекад зову и Ђоле. Омиљени предмет у школи ми је физичко васпитање. Посебно ме интересује: глума, цртање, математика, спорт .
            Уколико си учествоваo на неком такмичењу (спортском, математичком,...) наведи место који си освојио и које године. Јесам на такмичењу из математике. Освојио сам друго место на школском и прво на општинском такмичењу  из математике (2016. године). Прошле године остварио сам најбољи резултат међу другацима у школи на такмичењу Кенгур без граница. Освојио сам прво место за песму Мојој учитељици на дар и друго место у Србији за филм Да ли треба бити храбар да би био поштен. Освојио сам друго место на конкурсу Читалићи 2016. за читалачки дневник и прво место на конкурсу Тако ми је причала моја бака. Са друговима из одељења освојио сам треће место, похвалницу и захвалницу за филм у Каравукову.
            Уколико имаш објављене песме, напиши које су, када и где су објављене.
Имам. То су: песма Моја мама у књизи Сто младих талената Браничевског округа и песма Песма о Караџић Вуку у часопису Звездани колодвор. Објављене су 2016. године.
           
            Најбољи другови су  ми Стефан Огњановић, Давид и Алекса Милошевић.
Фото: Лична архива ученика
            Омиљена боја: немам.
            Омиљене игре су ми ми: стони тенис, Dragon city, Dragon ball fierce fighiting 29, Bleach vs naruto 2.4, PES13, Minecraft и Ninja saga.
            Омиљени спортисти су ми Меси и Роналдо.
            Омиљени певач ми је Бора Ђорђевић.
            Омиљене серије су ми Војна академија и Комшије.
            Омиљени глумац ми је Бојан Перић.
            Омиљена прича  ми је Доживљаји мачка Тоше.
            Омиљени писци су ми Душко Радовић и Десанка Максимовић.
            Омиљене животиње су ми мачка и пас.
            Да ли имаш кућног љубимца? Ако имаш којег и како се зове? Имао сам 4 кућна љубимца. То су: пас Гуле, пас Лајавко, мачка Милица и мачак Жућа.
            Омиљено место на ком си био је Јагодина.
            Где би волео да путујеш? Зашто?  У Београд јер сам се тамо родио.
            У слободно време највише волим да се: играм, читам, бавим се спортом…
            За шта најчешће користиш компјутер? За гледање игрица преко you tube, за играње игрица, за истраживачке задатке, да потражим слике нечега, за facebook.
            Наведи неколико својих добрих особина: делим са неким оно што имам, увек помажем некоме, истрајан сам, упоран, задовољство ми је кад добијем петицу, послушан...
            Ко је твој идол? (позната особа која ти је узор и коју обожаваш). То су: Serbiangamesbl, Стефан Вукашиновић, Bloodmaster, MilošHD, Insanee, Full tv.
            Ко је твој идол, а да није позната личност? Немам.
            Кога би повео  са собом на пусто острво? Зашто? Повео бих најбоље другове.
            Да ухватиш златну рибицу, које би 3 жеље пожелео? Да добијем Joola рекет за стони тенис, оригинал мрежицу за стони тенис и оригинал сто за стони тенис.

 
Ђорђе са омиљеним глумцем, лична архива ученика

Награде и дипломе које сам освојио:

Школска 2016/2017. година

И у овој школској години Ђорђе је био веома активан. Наставио је са освајањем награда. Следе прилози.
Награду је одељењу донео Ђорђе Јовичић
Ђорђе Јовичић је наставио са освајањем награда и по завршетку четвртог разреда. Следе прилози.

Нема коментара:

Постави коментар