O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

петак, 18. децембар 2015.

Свечана додела награда за освојено 2. место на конкурсу "Да ли треба да будем храбар да бих био поштен?"

Снимак доделе погледати ОВДЕ.


























Свечана додела признања најбољим едукаторима Србије

Удружење “Живојин Мишић” је, и ове године, организовало Свечану доделу признања и награда најбољим едукаторима Србије за 2015. годину. Свечана додела је организована у уторак, 15. децембра 2015. године у просторијама Народне банке Србије.
Догађај је увеличан обраћањима и говорима Владимира Преловца, председника Удружења и Жељане Радојичић Лукић, представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Захвалнице су уручене члановима комисије за избор најбољих едукатора: члановима тима испред Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Срђану Огњановићу, директору Математичке гимназије, Оливери Тодоровић, испред Центра за развој запослених у образовању (ЗУОВ) и Драгици Павловић-Бабић, координаторки ПИСА истраживања у Србији. Посебно је изречена захвалност едукаторима награђеним 2014. године за несебичну помоћ око у селекцији овогодишњих награђених едукатора.