O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

Најбољи едукатори Србије-НЕС

Дана 24.2. 2017. године у Центру лепих уметности у Београду одржана је додела награда награђеним наставницима у 2016. години. Свечаности су присуствовали и  наставници који су награђени у 2014. и 2015. години.
Старији пружају подршку новонаграђеним наставницима

Гордана Јаневска,Татјана Ковачев, Дијана Малиџа, ја и Гордана Јосимов

Луција Тасић, Гордана Јаневска и у средини моја маленкост


Са Жељаном Радојичић Лукић

На радионици са Горданом и Зорицом Ивановић

У првом плану, Лела Ђокић, координатор НЕС пројекта

Нас две 

Мамина подршка

Део о мени у брошури 

И још неке дивне успомене


Лепо је бити један од најбољих едукатора у Србији. Признање је мом раду дало нове димензије а ја сам у дубини душе  спознала праву срећу бављења учитељском професијом. Посебно ми је драго  што сам учествовала у одабиру овогодишњих едукатора, јер је то је још више обогатило моје професионално искуство. Права је реткост да постоји неко ко цени рад у руралној средини. Хвала свима који су тежину таквог рада увидели. 
Удружење “Живојин Мишић” је, и ове године, организовало Свечану доделу признања и награда најбољим едукаторима Србије за 2015. годину. Свечана додела је организована у уторак, 15. децембра 2015. године у просторијама Народне банке Србије.
Догађај је увеличан обраћањима и говорима Владимира Преловца, председника Удружења и Жељане Радојичић Лукић, представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Захвалнице су уручене члановима комисије за избор најбољих едукатора: члановима тима испред Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Срђану Огњановићу, директору Математичке гимназије, Оливери Тодоровић, испред Центра за развој запослених у образовању (ЗУОВ) и Драгици Павловић-Бабић, координаторки ПИСА истраживања у Србији. Посебно је изречена захвалност едукаторима награђеним 2014. године за несебичну помоћ око у селекцији овогодишњих награђених едукатора.Поштовани пријатељи, ученици, колеге...
Имам задовољство да се похвалим да сам од јуче и званично на листи најбољих едукатора. Послу сам увек прилазила са ентузијазмом и одушевљењем, тако да ми је награда подстрек за даље истрајавање. Драго ми је да у Србији постоје институције које вреднују рад учитеља, чиме враћају достојанство овој професији. 
Хвала свима који верују у мој рад. 
Звонимирка

Више информација можете пронаћи ОВДЕ.


Нема коментара:

Постави коментар