O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

уторак, 22. децембар 2015.

Ликовна радионицаУченици другог и трећег  разреда имали су задатак да заврше започету слику. Реч је о плесачима и плесном подијуму.Четврти разред је радио у групи. Подсетили смо се правила тимског рада која смо обрађивали на радионицама у оквиру грађанског васпитања. Задатак је био да од картонске кутије и материјала који су сами донели направе необичну животињу.

Први разред је од плодова и чачкалица правио јежића, медузу и друге животиње. Манипулишући плодовима уочили смо да је њихова карактеристика да се могу котрљати односно да су обли. Као пример рогљастог тела користили смо кутију  коју су долели ученици четвртог разреда.

И тако дан за даном, час за часом, уживају ученици, а са њима и ја.