O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

Наша одељенска заједница

Дана 10.септембра 2015.године у Изварици одржани су избори за председника одељенске заједнице. На првом часу одељенске заједнице изабрана су два кандидата која ће ући у изборну кампању. Изабрани кандидати били су ученици четвртог разреда: Вељко Милојевић и Лука Радовановић. Они су добили задужење да за наредни час припреме свој изборни плакат и говор којим ће се представити остатку одељења. 

Избори су протекли на следећи начин:

1. Најпре су кандидати одржали говор и представили свој плакат.
 

2. Уследио је председнички дуел и питања од стране осталих ученика.


3. Гласање.


Ученици су гласали за једног од понуђених кандидата.

 За потребе гласања направили смо посебне гласачке листиће. Изборну кутију имали смо од прошлогодишњих избора.


4. Пребројавање гласова од стране изборне комисије коју су чинила 3 ученика: Филип Петковић, Ђорђе Јовичић и Андрија Миливојевић. Резултати гласања показали су да је један кандидат добио 2, а други 5 гласова.5. Проглашење председника и уручивање ленти од стране прошлогодишњег заменика одељенске заједнице, Филипа Петковића.6. Певање одељенске химне.Нема коментара:

Постави коментар