O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

понедељак, 13. јун 2016.

Смотра стваралаштва у васпитно-образовном процесу „Покренимо се“

Смотра стваралаштва у васпитно-образовном процесу под називом „Покренимо се“ одржана је у Книћу 11.јуна 2016. у организацији Удружења гружанских учитеља. Смотри су присуствовали учитељи из различитих крајева Србије. На самом почетку ученицима су се представили дечји песници. Уследио је културно-уметнички програм који су извели ученици,а  затим пленарни део. На крају су презентоване  и радионице које покривају различите области наставе. Организација је била на завидном нивоу. Реализоване су све активности које су биле предвиђене агендом и није се одступило од планиране сатнице.
Све су радионице биле квалитетне. Темеље се на примени савремених метода и срeдстава учења. Скоро су сви презентери нагласили да су ученици били одушевљени током реализације истих. Овај стручни скуп оплеменио је моја сазнања, дао ми је нове идеје за рад и потврдио да је добро оно што већ годинама радим.
Рад који сам презентовала са ћерком носи назив „Корупција у нама и око нас“. Захваљујемо  организаторима што су нас позвали и наш рад уврстили у пример добре праксе. Било је дивно дружити се са члановима ДУЈ-а, поново видети драга лица колега и колегиница, али и упознати нове колеге. Организатори на челу са Биљаном Вуловић потврдили су како се трудом и упорношћу може много тога постићи.

 ДО СЛЕДЕЋЕГ ВИЂЕЊА!