O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

понедељак, 12. септембар 2016.

Учење је поново у моди

Закорачили смо у школску 2016/2017. годину  и већ полако почиње „озбиљније“ учење. Из свезака мојих првака смеше се линијице  косе, усправне или положене, а „поздрављају“ нас и величанствени аутопортрети.

Кроз игру научисмо шта је ван, шта унутар а шта је на линији.




И наравно, ништа  не би било занимљиво без народне традиције. Неко од ученика данас рече да ће се на часу спремати „неки“ колачи. Били смо ипак мало скромнији па смо се одлучили за старинску погачу по провереном рецепту који памтим још из детињства. Мало је рећи да је овај део часа био занимљив. Био је заправо одличан, јер смо припремајући састојке за погачу обновили о пекарском занату, посуђу наших предака, преношењу терета и сл. 




Фотографије „говоре“ о преосталим активностима које смо организовали. 

Срдачан поздрав свима који прате мој рад и блог!