O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

петак, 9. октобар 2015.

Tри у једном

       Поводом  Међународног дана старијих особа који се обележава, 1. октобра,  Дана учитеља који се обележава 5. октобра, као и поводом завршетка Дечје недеље у школи у  Изварици за старије мештане села приређен је прикладан програм. 
       У првом делу  дружења певали смо, казивали стихове и изводили  драмске текстове које смо заједничким снагама осмислили. 
        У другом делу  дискутовали смо о прошлости наше школе.
       За ову прилику спремили смо ppt под називом „Наша школа кроз историју“ која  садржи фотографије старе и по неколико деценија. Сваку фотографију  присутни су коментарисали и  именовали особе које су на њима. Занимљиво је да су неки чак и устајали и прилазили ближе „зиду“ не би ли се  пронашли на избледелим фотографијама. 
    У завршници програма неке наше драге мештанке чак су и запевале. Сви су били одушевљени. Једина замерка је била та што  термин  који сам заказала није одговарао свима. Извињавам се онима који нису из тог разлога дошли.
       Посебну захвалност дугујем директорки школе Снежани Николић која је својим доласком испоштовала све нас, као и колегиници Марији  и возачу који су са њом дошли. Ђацима хвала што су оправдали моја очекивања, а посебно се захваљујем супругу и помоћном раднику   што ме је подржао и технички ово организовао. Захвалност дугујем и ћерки која је израдила презентацију о школи.  
Хвала свима!






Јована рецитује "Хомољски качамак".


 Ђоле рецитује песму "Кад моја бака пасуљ скува".

Лука рецитује "Хомољске специјалитете".






Андрија рецитује "Изваричку песму".

Вељко рецитује "Запис једне птице".
Филип рецитује песму "Мој деда".


Вељко и Лука глуме у представи "Комшије".


Презентацију "Наша школа кроз историју" погледајте OВДЕ.

Нема коментара:

Постави коментар