O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

понедељак, 27. март 2017.

Филм "Више нам смеће сметати неће"

Филм под називом "Смеће нам више сметати неће" је још један од продуката пројекта "Од смећа до врхунских умећа". Снимљен је на часу предмета Ликовна култура дана 27. марта 2017. године. Сценарио су написале ученице на слободним активностима. Филм има за циљ промовисање активности  које се односе на креативно искоришћаваwе отпада  у којима су ученици из Изварице учествовали. Снимљен у необичној кухињи коју су ученици од картона направили на часу ликовне културе.

Учествовали су сви ученици. Дајемо списак улога које су добили.
Деца: Вељко, Михајло, Анастасија
Мама: Кристина
Тата: Немања
Стручњаци: Ђорђе, Јована и Андрија
Улогу наратора на почетку филма преузела је учитељица, а техничку подршку и обраду добили смо од учитељице Александре Филиповић.
Следе фотографије са снимања.

 Глумци су имали необичне костиме.

 Екипа је у пуном саставу.

 Деца Анастасија, Михајло и Вељко су спремна за почетак снимања.
 И мама Кристина и тата Намања  носе необичне костиме.

А ово су стручњаци за рециклажу: Андрија, Ђорђе и Јована. Снимање је прптекло у пријатној атмосфери, а филм  се налази на https://youtu.be/Z0l9uQv17_I . Можете га погледати и испод. Сачекајте неколико тренутака док се не учита.

Нема коментара:

Постави коментар