O БЛОГУ

Овај блог садржи све битне информације које могу послужити учитељима који раде у комбинованим одељењима. Садржаји се односе на рад у четвороразредном одељењу, али се могу применити и за рад у мањим одељењима.Можете погледати припреме одржаних часова, неке од објављених радова... Саму атмосферу која је заступљена на часовима овог одељења потврђују и фотографије које такође можете погледати на једној од страница.Ученици могу пронаћи корисне линкове који ће их упутити да своје знање провере путем различитих игара и тестова.

СТРАНИЦЕ

петак, 24. март 2017.

Радионица "И то стакло чаробно за измене је способно"

На радионици под називом "И то стакло чаробно за измене је способно" бавили смо се креативним искоришћавањем непотребних тегли за израду нових форми. Радионицаје организована 3. марта 2017. године. Направили смо украсе за маме.  Користили смо следећи материјал: стару теглу, фотографију, ризлу, полудисперзију, лепљива траку, кепер траку (по сопственој жељи) и темпере. Поступак израде обухватао је неколико корака. 

1.КОРАК: Са унутрашње стране тегле лепљивом траком причврстити фотографију. Фотографију са спољашње стране тегле заштитити кепер траком или обичним папиром, али се тај корак може и прескочити.

2.КОРАК: Теглу са спољашње стране премазати полудисперзијом и оставити да се осуши.
3.КОРАК: Осушену теглу темперама украсити по сопственој жељи.  Када се рад осуши, скинути заштиту са фотографије.
4.КОРАК:Теглу напунити ризлом.
Фотографије које следе показују како изгледа наш финални производ.

Нема коментара:

Постави коментар